Aneli Ahmić

Kratke informacije

Ime i prezimeAneli Ahmić
Datum rođenja11. avgust 1989.
Mesto rođenjaDubrovnik
DržavaHrvatska
PrebivališteDubrovnik
ZanimanjeTiktokerka, rijaliti takmičarka

Biografija

Aneli Ahmić je tiktokerka koja je prepoznatljivost stekla ulaskom u rijaliti šou program „Zadruga 7: Elita“. Rođena je 11. avgusta 1989. godine u Dubrovniku. Sa Asminom Durdžićem ima ćerku Noru. Živi u rodnom gradu.

Aneli na svom „TikTok“ profilu „Aneli-hancy“ ima preko 60 hiljada pratilaca i 1.7 milion lajkova.

Pre nego što je ušla u rijaliti, često su je spominjali učesnici „Zadruge“ zato što je bila u vezi sa bivšim partnerom pobednice „Zadruge 3“ Ive Grgurić.

Pažnju javnosti privukla je već pri ulasku u rijaliti kada je saopštila da ju je suprug posle tri godine braka prevario i ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević.

Život pre rijalitija

Aneli Ahmić je rođena 1989. godine u Dubrovniku. Sa roditeljima, sestrom Sitom i bratom Ajlinom je odrasla u rodnom gradu. U rijalitiju je pričala o svom odrastanju, te objasnila čime se njena porodica bavila.

Kako je kazala, njen otac je bio uspešan privrednik, ali je u nekom trenutku izgubio sve, ostavio porodicu i vratio se u Sarajevo odakle je poreklom.

Porodica se, prema Anelinim rečima nakon nekog vremena ponovo spojila. Otac je preminuo, a majka se iz Dubrovnika preselila u Sarajevo gde imaju kuću.

Nakon što je Asmin je na društvenim mrežama objavio fotografiju dokumenta koji potvrđuje njeno hapšenje, mediji su počeli da istražuju Anelinu prošlost.

Naime, u tom dokumentu se navodi da je Aneli Ahmić uhapšena 16. decembra 2020. godine i na osnovu rešenja Osnovnog suda u Minhenu pošteđena od izvršenja naloga za hapšenje Osnovnog suda Minhen od 3. novembra 2020. godine. Fotografiju je opisao rečima „Uhapšena trudnica zbog krađe milion eura i šverca heroina[1]„.

Tabloidi su nakon toga objavili da je Ahmićeva osuđena zbog transporta novca od droge. Ona je, navodno u koferima prenela 720 hiljade evra za šta je dobila naknadu od četiri hiljade evra.

Prema pisanju medija, Ahmićeva je pred organima Bosne i Hercegovine okrivljena 8. novembra 2018. godine, a saslušana je u Minhenu 16. decembra 2020. godine.

Ona je navodno priznala da je transportovala novac, ali je tvrdila da je mislila da je legalno stečen. Osuđena je na novčanu kaznu, koju, kako navode neki beogradski portali nije platila[2].

Ahmićeva je u rijalitiju priznala da jeste prevozila novac u koferima, ali je i dalje tvrdila da nije znala da je reč o nelegalno stečenim parama. O detaljima nije govorila pred učesnicima i gledaocima „Zadruge“.

Ulazak u „Zadrugu 7“

Aneli Ahmić je u septembru 2023. godine postala učesnica rijaliti šou programa „Zadruga“. Već tokom predstavljanja publici kazala je da ju je suprug Asmin Durdžić prevario i ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević.

Ovo je danima bila glavna tema, ne samo u „Zadruzi“ i emisijama posvećenim tom televizijskom formatu, nego i u drugim medijima.

Naime, Aneli je ispričala da su se upoznali preko „Fejsbuka“ i da je Asmin nakon dva meseca došao po nju. Živeli su u Lincu, a Aneli je, kako kaže, prilikom prvog odnosa ostala u drugom stanju. Posle tog saznanja prešla je da živi sa njim u Austriji.

Tiktokerka je ispričala kako se njen suprug predstavio kao uspešan biznismen koji ima svoju građevinsku firmu. Međutim, kazala je da je brzo shvatila da se zapravo bavi prevarama, te da ni kuća u kojoj su živeli, a ni automobili koje je vozio zapravo nisu bili njegovi nego iznajmljeni.

Ona je tvrdila da su joj često na vrata dolazili ljudi kojima je Asmin dugovao novac, a govorio je i o načinima na koje je navodno varao svoje klijente i poslovne saradnike, kao i radnike koji su zaposleni u njegovoj firmi.

Durdžić se vrlo brzo oglasio na društvenim mrežama, tvrdeći da to što Ahmićeva govori nije istina, te kako time želi da mu nanese štetu i ugrozi njegov odnos sa Stanijom. On je tvrdio da se nikad nije venčao sa Aneli, kako su vezu prekinuli i pre nego što je upoznao Dobrojevićevu, te da Ahmićeva laže kako bi stekla popularnost i njemu nanela štetu.

Par je nastavio da se svađa preko medija. Aneli je svoju verziju priče iznosila u „Zadruzi“, a Asmin na društvenim mrežama i u medijima.

Povodom priče da je njen verenik ostavio ženu i dete oglasila se i Stanija Dobrojević koja je tvrdila da nije bila upoznata sa time, te obavestila javnost da više nisu zajedno.

Nakon toga se u medijima pojavila priča da je starleta bila u drugom stanju i da je izgubila bebu. O tome se raspravljalo i u rijalitiju, a neki od takmičara su posumnjali da je priča o trudnoći laž koja je plasirana kako bi se skrenula pažnja sa činjenice da je Stanija kriva što je Asmin ostavio Aneli i njihovu dvogodišnju devojčicu.

Vrlo brzo po ulansku u „Zadrugu“ Ahmićeva se zbližila sa Markom Janjuševićem Janjušem, što je takođe postala tema skoro svake emisije posvećene ovom formatu. Zbog tog odnosa je ušla i u konflikt sa Milenom Kačavendom, pa su njihove rasprave za „crnim stolom“ postale ono o čemu su najviše pričali gledaoci „Zadruge“.

Privatni život

Aneli Ahmić je rođena 1989. godine u Dubrovniku. Odrasla je u rodnom gradu sa roditeljima, sestrom Sitom i bratom Ajlinom.

Sita Ahmić je bila učesnica rijaliti šou programa „Parovi“. U rijalitiju se zadržala mesec dana, a tokom učešća se dobro slagala sa Macom Diskrecijom, te često svađala sa Ružicom Veljković[3]. Upravo je Aneli tada često gostovala u emisijama posvećenim „Parovima“ kao Sitina podrška.

Ajlin Ahmić je oženjen pevačicom Slađanom Mandić koja je prepoznatljivost stekla učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Ahmić je, prema pisanju sarajevskih medija, 2022. godine uhapšen u akciji „Rez“ pod optužbom da je krijumčario veliku količinu droge.

U saopštenju nadležnih organa Bosne i Hercegovine je, između ostalog, navedeno da su inspektori pored velike količine droge, oduzeli i oružje, mobilne telefone, bankovne kartice, automobile i druge stvari koje mogu da pomognu rasvetljavanju slučaja.

Pušten je iz pritvora jer optužnica ni nakon šest meseci nije podignuta. Pojedini mediji su objavili da je Ahmić bio uhapšen i 2017. godine u akciji „Piramida“ zbog navodne iznude novca[4].

Aneli Ahmić se zabavljala sa Marinkom Zovkom. Mediji su objavili da joj je tadašnji dečko kupovao skupu garderobu, vodio je na putovanja i slično[5].

Ahmićeva je u „Zadruzi“ ispričala da je svog sadašnjeg supruga Asmina Durdžića, preduzetnika poreklom iz Cazina, koji živi i radi u Lincu upoznala putem društvenih mreža.

Nije krila da su odmah stupili u intimne odnose, te da je brzo ostala u drugom stanju. Devet meseci kasnije dobili su ćerku kojoj su dali ime Nora.

Durdžić je u medijima izneo svoju verziju priče. Tada je kazao da je Aneli upoznao u jednom klubu u Švajcarskoj, da su proveli noć zajedno i da je ubrzo saznao da čeka njegovo dete. U jednom intervjuu je čak izneo i sumnje da je Nora njegova, ali da nikad nisu uradili DNK test.

Ahmićeva je, govoreći o njihovom privatnom životu ispričala kako Durdžić ima još jedno dete, dečaka koga ona nikad nije upoznala, premda je, kako kaže, želela da i on živi sa njima. Sa svakim novim pitanjem novinara i učesnika u „Zadruzi“, Ahmićeva je iznosila više kontroverznih detalja o njihovom porodičnom životu.

Naime, ona je tvrdila kako su, uprkos tome što je znala da se bavi prevarama, bili srećna porodica, da su dosta vremena provodili zajedno, te da nije sumnjala da je suprug vara.

Ovim povodom se oglasio i Durdžić koji je kazao da njih dvoje nisu venčani ni građanski, a ni verski, te da je on sve vreme imao druge žene, ali je Ameli preko toga prelazila zbog novca.

U ovu „dramu“ su se uključili i Asminovi roditelji, te Amelina sestra, koji su skoro svakodnevno punili stupce domaćih tabloida iznoseći „prljav veš“ iz života kontroverznog para.

Reference

Aneli Ahmić na društvenim mrežama

InstagramAneli @ Instagram