Nikola Lakić

Kratke informacije

Ime i prezimeNikola Lakić
Datum rođenja11. jun 1983.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeBivši fudbaler, rijaliti takmičar

Biografija

Nikola Lakić je srpski bivši fudbaler i učesnik rijaliti šou programa „Farma“ i „Parovi“. Rođen je 11. juna 1983. godine u Beogradu. Sa suprugom Aleksandrom Tasić Cokom ima sina Lazara. Živi u rodnom gradu.

Karijeru profesionalnog sportiste zasenila su učešća u brojnim rijaliti šou programima tokom kojih je ostvario romantične veze sa nekoliko učesnica, poput Ksenije Kranjec, Izabele Aljoški, Zerine Hećo i drugih. Ipak, najduže je opstala romansa sa Aleksandrom Tasić sa kojom je u rijalitiju dobio dete.

Zajedno sa još nekoliko učesnika izbačen je iz devete sezone „Parova“ zbog agresivnog ponašanja.

Porodica i detinjstvo

Nikola Lakić je rođen 1983. godine u Beogradu. Sa roditeljima Nenadom i Marinom, te sestrom Nedom odrastao je u rodnom gradu.

Vrlo rano je pokazao sklonost ka sportu, pa je počeo da trenira fudbal.

Profesionalna karijera

Nikola Lakić je u periodu od 2006. do 2007. godine igrao na poziciji odbrambenog igrača u Fudbalskom klubu Obilić. Nakon toga je po jednu sezonu proveo u klubu BASK i Žarkovo.

Od 2010. do 2011. godine bio je u odbrani kluba Slavija iz Sarajeva, a potom je prešao u beogradski PKB. Inostranu karijeru je započeo u Kolumbiji Floridsdorf 2012. godine. Iste godine je prešao u Valern, a onda se vratio u Srbiju i potpisao ugovor sa Fudbalskim klubom IMT sa Novog Beograda.

Kratko je nastupao u dresu Srema i Šumadije iz Aranđelovca, a karijeru je nastavio u austrijskom Fudbalskom klubu Vurmla.

Lakić je 1. januara 2017. godine okončao profesionalnu karijeru.

Rijaliti karijera

Nikola Lakić je u februaru 2016. godine postao jedan od učesnika sedme sezone rijaliti šou programa „Farma“. Kao motiv za ulazak u ovakvu vrstu projekta, Lakić je naveo želju da isproba neke nove stvari.

Već pre ulaska u rijaliti „stao je na žulj“ starleti Staniji Dobrojević. On ju je opisao kao devojku bez skrupula, te istakao da je nikad ne bi izabrao za emotivnu partnerku[1].

Njegovo učešće u rijalitiju obeležio je poljubac sa fitnes instruktorom Stefanom Despotom, te spekulacije o njegovom seksualnom opredeljenju[2]. Premda je tvrdio da ga interesuju žene, Lakić nije mogao da ubedi baš sve farmere i gledaoce rijalitija u to što govori.

Nakon toga su se u medijima pojavile spekulacije o navodnom odnosu sa Banetom Đokićem. Naime, sve je krenulo tako što se Zorica Marković našalila da bi Bane trebalo da se vrati u rijaliti zbog Filipa.

Đokić je demantovao navode da su imali seksualne odnose, te izjavio da su Lakić i on bili drugari na „Farmi“ i da je on jedina iskrena osoba u tom rijalitiju.

Nikola je na imanju je ostao 123 dana. Odlukom gledalaca izbačen je neposredno pred finale, te je izgubio šansu da kao pobednik „Farme“ osvoji 50 hiljada evra.

Već naredne godine je postao učesnik pete sezone rijalitija „Parovi“ koji je emitovan na programu Televizije „Hepi“. Ovog puta je ostao 188 dana.

U septembru 2017. godine se ponovo našao među takmičarima „Parova“.Brzo se zbližio sa Slovenkom Ksenijom Kranjec, a imali su i intimne odnose pred kamerama.

Nešto kasnije je tokom rijalitija započeo vezu sa 12 godina mlađom devojkom Izabelom Aljoški. Sa njihovom vezom se nisu slagali ni njegovi, niti njeni roditelji. Par se često svađao i zbog Izabeline bliskosti sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Tenzije su loše uticale na Izabelino zdravlje, te je u nekom trenutku napustila rijaliti kako bi operisala žučnu kesu. Nakon što se vratila u „Parove“ spekulisalo se da se tajno viđa sa Nikolom, ali su oboje to negirali.

Trebalo je da zajedno vode rijaliti „Letnji kamp“, ali je Aljoški odustala od tog projekta.

Nakon toga je uplovio u emotivnu vezu sa Zerinom Hećo. Nisu se libili da svoju ljubav pokažu javnosti, pa su tako gledaoci pored malih ekrana sa njima delili i lepe i ružne trenutke. Čak su se i verili i venčali u „Parovima“, ali njihova veza nije opstala po završetku rijalitija.

Ovog puta ostao je do samog kraja „Parova“, te je odlukom gledalaca zauzeo 13. mesto.

Lakić je tokom leta 2018. godine bio jedan od voditelja rijalitija „Letnji kamp“ koji je takođe emitovala Televizija „Hepi“.

U avgustu 2018. godine se ponovo našao u istom rijalitiju.  Vrlo brzo su se između njega i 16 godina mlađe Aleksandre Coke Tasić rodile simpatije, pa je ona sa Nikolom prevarila svog dečka. Osim toga, Lakić je takođe sa Cokom prevario devojku koju je tada imao van rijalitija.

Upravo je ova veza povećavala gledanost „Parova“. Nikola i Aleksandra su imali intimne odnose pred kamerama, a sve što se među njima dešavalo u postelji pomno su pratili ljubitelji ovog rijalitija.

Na sve to burno su reagovali njeni roditelji, a Aleksandrina majka je čak izjavila da se javno odriče ćerke.

Tokom ove sezone često je bio u sukobu sa bivšom devojkom Izabelom i njenom majkom Slađanom. Ostali takmičari i gledaoci sumnjali su da Lakić još uvek gaji emocije prema Izabeli, te da je u vezu sa Cokom uplovio kako bi se njoj osvetio.

Zbog veze sa Nikolom, Aleksandrini roditelji su tražili da je izvedu iz rijalitija. Sa njihovom romansom nisu se složili ni Lakićevi roditelji. Uprkos svemu, odlučili su da u rijalitiju pokušaju da začnu dete.

Do problema je došlo kada je Nikola saznao za Cokinu vezu sa mnogo starijim muškarcem iz Dubaija. Ona je tvrdila da jeste nekoga upoznala u kazinu, ali da nije imala nikakvu vezu sa njim, osim što su se dopisivali i što joj je on platio zubnu protezu. Kasnije se ispostavilo da su za ovaj poklon saznali i njeni roditelji i da im to nije smetalo.

Aleksandru su dovodili i u vezu sa vlasnikom igraonice u kojoj je radila, ali je ona negirala da su bili u vezi. Preko svega toga Nikola nije mogao da pređe tek tako.

Ipak, nastavili su sa svojim planom, pa je Coka ostala u drugom stanju. U momentu kada je saznala da je trudna, bili su u svađi, ali su izgladili nesuglasice nakon što mu je saopštila radosnu vest. Nakon ovoga su i roditelji podržali njihovu vezu.

Dve nedelje pre kraja „Parova“ dobili su sina Lazara. Coka je osvojila 13., a Nikola 16. mesto, dok je pobednikom sedme sezone „Parova“ proglašen Mladen Vuletić.

Napravili su jednogodišnju pauzu od rijalitija, a krajem avgusta 2020. godine Nikola i Coka su postali učesnici devete sezone „Parova“.

U rijaliti je ušla i Nikolina sestra Neda, koja se umešala u njihov odnos. Ona je jednom prilikom izjavila da ju je Coka vređala, te da njihova veza nije idilična, nego se samo pretvaraju da su srećni[3].

Nakon incidenta koji se dogodio polovinom decembra 2020. godine Lakić i Aleksandra su zajedno sa Gastozom, Ilijanom Vagić, Karađorđem Subotićem i Mladenom Vuletićem privedeni i saslušani u policijskoj stanici u Zemunu.

Posle saslušanja nisu se vratili u rijaliti, a produkcija je saopštila da zbog agresivnog ponašanja više neće biti deo tog projekta[4].U finalu su se našli Ivan Marinković i Nataša Pajović, a pobeda je pripala pravnici.

Lakić je u februaru 2021. godine mnoge iznenadio objavom na društvenim mrežama. Naime, on je zamolio da mu neko uplati novac za kladionicu putem interneta, jer su tog dana kladionice bile zatvorene. To je pokrenulo spekulacije da se bivši sportista i rijaliti takmičar suočava sa finansijskom krizom[5].

Bio je gost na venčanju Jelene Pešić i Mladena Vuletića koje je održano u proleće 2022. godine.

Sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, Nikola se i dalje rekreativno bavi sportom, a posebno su interesantne njegove slike i video klipovi iz teretane.

Reference

Nikola Lakić na društvenim mrežama

InstagramNikola @ Instagram