Anita Tomić (Stanojlović)

Kratke informacije

Ime i prezimeAnita Tomić (Stanojlović)
Datum rođenja5. novembar 2003.
Mesto rođenjaKruševac
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeŠminkerka, rijaliti takmičarka

Biografija

Anita Tomić je srpska profesionalna šminkerka koja je prepoznatljivost stekla učešćem u šestoj sezoni rijaliti šou programa „Zadruga“. Rođena je 5. novembra 2003. godine u Kruševcu. Iz veze sa bivšim dečkom ima sina Alekseja. Od jula 2023. godine je u braku sa Jovanom Tomić Matorom. Živi u Beogradu.

Anita je privukla pažnju gledalaca „Zadruge“ kada je ispričala da je bila u vezi sa dečkom koji je bio nasilan prema njoj i da je sa 17 godina postala majka. Njena životna priča je mnoge istovremeno i rastužila i naljutila, a mlada Kruševljanka tokom rijalitija nije nikoga ostavljala ravnodušnim.

Njeno učešće u rijalitiju obeležila je činjenica da je pred kamerama započela vezu sa Matorom. Devojke su javno razmenjivale nežnosti, a pre nego što su uplovile u vezu Anita je imala romansu sa Lazarom Čolićem Zolom. Ta veza je trajala mesec dana.

Anita i Jovana su ostale zajedno i posle rijalitija, a venčale su se polovinom 2023. godine i u septembru iste godine postale učesnice rijaliti šou programa „Zadruga: Elita“.

Život pre „Zadruge“

Anita Stanojlović je rođena 2003. godine u Kruševcu. Odrasla je sa majkom Angelinom i mlađom braćom Mladenom i Filipom jer su se njeni roditelji razveli kad je imala četiri godine. Anita je u rijalitiju tvrdila da ih je otac ostavio, te da se odrekao ćerke zbog veze sa bivšim dečkom i zbog toga što je ostala u drugom stanju.

O porodičnim odnosima nije mnogo pričala sve dok se u jednoj emisiji posvećenoj rijalitiju nije javio njen otac Dejan koji je tvrdio da ih se nije odrekao i koji ju je optužio da sve to što o njemu govori čini zbog popularnosti.

Da nisu u kontaktu mnogima je bilo jasno kada Dejan nije znao da odgovori na pitanje kada mu je ćerka rođena. Anita je tokom iste emisije kazala da njen otac ima još tri sina sa drugom ženom, te da nije u kontaktu sa polubraćom.

Optužila ga je da njenoj majci nije isplaćivao alimentaciju i da joj je ostao dužan veliku sumu novca. Dejan je tvrdio da je dužan samo dvesta hiljada dinara, ali je Anita kazala da je reč o mnogo većem iznosu.

Anita je u drugom razredu srednje škole zbog ljubavi otišla od kuće. Naime, kako je ispričala, majka se nije slagala sa tom vezom zato što je taj dečko imao kriminalni dosije. Dala joj je ultimatum, a Anita je odlučila da ode iz majčinog doma i počela je da živi sa njim.

Živeli su zajedno pet meseci, a taj odnos je obilovao nasiljem sa obe strane. Na kraju ga je napustila, a par meseci kasnije je saznala da je u drugom stanju. Rodila je dečaka kome je dala ime Aleksej. O njoj i sinu je brinula njena majka, a u vaspitanju učestvuju i roditelji detetovog oca.

Tokom njenog boravka u „Zadruzi“, kako je kazala, brigu o dečaku su vodile njena majka i druga detetova baka.

Anita je kazala da je mnogo radila kako bi pomogla majci, te kako ni njoj, a ni njenoj braći ne bi ništa falilo, s obzirom na to da im otac nije pomagao. Dala je otkaz da bi ušla u rijaliti.

Učešće u „Zadruzi“

Anita Stanojlović je u septembru 2022. godine postala učesnica rijaliti šou programa „Zadruga“. U predstavljanju je kazala da ima 19 godina i da je majka dečaka Alekseja. Pred ulazak u rijaliti navodno je okončala vezu s izvesnim Nikolom koji joj je ipak čestitao rođendan dok je boravila u rijalitiju.

U „Zadruzi“ se zbližila sa Markom Markovićem, a mnogi učesnici su tvrdili da se zaljubila u bivšeg dečka starlete Stanije Dobrojević. Anita je tokom novogodišnje žurke navodno želela da proguta šaku tableta jer Marko nije hteo da bude sa njom. Kruševljanka je plačući vikala da želi da izađe iz rijalitija.

Usledila je jednomesečna veza sa Dervenćaninom Lazarom Čolićem Zolom. Ovaj odnos je obeležio odnos pred kamerama, a mnogi su tvrdili da je Čola bio sa Anitom samo kako bi se osvetio bivšoj devojci Miljani Kulić.

Nešto kasnije Anita je uplovila u emotivnu vezu sa Jovanom Tomić Matorom. Devojke nisu krile svoju ljubav, uprkos činjenici da su u svakom trenutku boravka u rijalitiju bile pod budnim okom kamera i gledalaca.

Njihov odnos je bio prilično buran, ali je očito zabavljao publiku pored malih ekrana, pa su ostale do samog finala. Anita je odlukom gledalaca osvojila 14., a Jovana 15. mesto.

Po izlasku iz „Zadruge“ počele su da žive zajedno. Venčale su se u julu 2023. godine na Svetom Stefanu. Među gostima su bili i njihovi cimeri iz rijalitija, poput Filipa Cara, Aleksandre Nikolić, Nenada Aleksića Šaa (Sha) i drugih. Medeni mesec su provele na Zanzibaru.

Tabloidi su ih po povratku u Srbiju pratili u stopu, a u „Pinkovim“ emisijama se često spekulisalo o njihovom odnosu. Neki bivši zadrugari su tvrdili da se Jovana udala za Anitu samo kako bi se osvetila bivšoj devojci Sanji Stanković.

Sa druge strane, spekulisalo se da se Anita udala za Matoru samo kako bi bila finansijski i stambeno obezbeđena, jer joj zbog brojnih kazni od honorara iz „Zadruge“ nije ostalo skoro ništa.

Matora je demantovala takve navode tvrdeći da se ona i Anita vole, da planiraju da imaju zajedničko dete i da se ona odlično slaže sa Anitinim sinom Aleksejom. Tvrdila je da ni njena supruga, a ni tašta nikad nisu tražili novac od nje.

Jovana je tokom jednog gostovanja kazala da Anita planira da započne svoj posao, te da je normalno da žive u njenom stanu jer su u braku.

Bračni par Tomić je u septembru 2023. godine ušao u sedmu sezonu rijalitija „Zadruga“. Malo vremena je prošlo pre nego što su počele oštre polemike. Svađe su postale svakodnevne, pa su se mnogi zapitali da li je njihov brak u krizi.

Pored toga, Anita je u „Zadruzi“ često ulazila u polemike sa Miljanom Kulić i Slađanom Lazić.

Anita Tomić (Stanojlović) na društvenim mrežama

InstagramAnita @ Instagram