Bor Lalević

Kratke informacije

Ime i prezimeBor Lalević
Datum rođenja1981.
Mesto rođenjaBeograd
Datum smrti11. jul 2020.
Mesto smrtiBeograd
ZanimanjeEstradni menadžer

Biografija

Bor Lalević je bio estradni menadžer, osnivač i vlasnik „Kamarad produkcije“. Rođen je 1981. godine. Preminuo je 11. jula 2020. godine u Beogradu. Bio je u braku sa Ivanom Lalević.

Organizacijom koncerata je počeo da se bavi 2003. godine u agenciji „Music Star Production“. Jedan od prvih saradnika mu je bio Radomir Raka Marić, a potom je od 2004. do 2007. godine sarađivao sa Dragoslavom Ganetom Pecikozom.

Vlastitu agenciju pod nazivom „Kamarad produkcija“ Lalević je pokrenuo 2007. godine.

Godinama je bio menadžer pevačima Aci Pejoviću, Bobanu Rajoviću, Dejanu Matiću, te bendu Leksington. Njegova produkcijska kuća organizovala je i koncerte Saše Matića, Milice Pavlović, Milice Todorović, OK benda i drugih.

Lalević je, pored ostalih, organizovao velike koncerte Seke Aleksić, Halida Bešlića i Marije Šerifović u Beogradu.

Mediji su u julu 2020. godine objavili vest da je Lalević primljen u Infektivnu kliniku u Beogradu sa upalom pluća. U međuvremenu je dobio temperaturu, a njegovo stanje se pogoršalo, pa je priključen na respirator. Preminuo je 11. jula 2020. godine oko 17 časova od posledica novog virusa korona.

Sahranjen je 14. jula 2020. godine na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Sprovodu su prisustvovali članovi uže porodice i bliski prijatelji.

Ispratili su ga i navijači Crvene zvezde, kluba za koji je strastveno navijao. Dok je telo spuštano u grob, Delije su napravile bakljadu i pevale čuvenu navijačku pesmu „Dobro znaj“.

Drugi o Boru Laleviću

Bor Lalević je bio dobro poznat u estradnim krugovima. Sarađivao je sa mnogim pevačima, organizovao koncerte, svirke, te se bavio produkcijom. Njegova smrt potresla je, ne samo njegovu porodicu, suprugu Ivanu i prijatelje, nego i brojne poznate ličnosti.

Oni koji su ga poznavali tvrdili su da je bio požrtvovan saradnik, uvek nasmejan i spreman za akciju.

Folk pevač Aco Pejović mu je poručio: „Lako moj, hvala ti za sve što si mi bio u životu. Nikada te tvoj brat zaboraviti neće. Spavaj mirno!“

Saša Matić se od Lalovića oprostio rečima: „Poslednji pozdrav bratu i najboljem saradniku. Zauvek ćeš živeti u nama“.

Pevačica Slađa Allegro je na njihovu zajedničku fotografiju potpisala rečima: „Počivaj u miru, medo moj, voli te tvoja Maša uvek i zauvek.“