Atina Ferari (Kristina Marković)

Kratke informacije

Ime i prezimeAtina Ferari (Kristina Marković)
Datum rođenja22. januar 1993.
Mesto rođenjaBeograd
DržavaSrbija
ZanimanjeStarleta

Biografija

Kristina Marković je starleta i estradna plesačica poznatija kao Atina Tigrica Ferari. Rođena je 22. januara 1993. godine u Beogradu.

Iako su se pojavile tvrdnje da nije završila ni srednju školu, Atina u intervjuima navodi da je posle Srednje saobraćajne škole počela da studira Kriminalističko-policijsku akademiju u Zagrebu, smer za krvne i seksualne delikte.

Izjavila je da je sklopila formalan brak s unukom pokojne glumice Rahele Ferari, muzičarem Srećkom Ferarijem, kako bi dobila nemačko državljanstvo.

Pored toga što se ispostavilo da glumica nije imala potomke, muzičar je za „Kurir“ demantovao bilo kakvu vezu sa Atinom nazivajući je „poremećenom prostitutkom“ i tvrdeći da mu je napravila velike probleme, jer je oženjen i ima dvoje dece.

Kristina je 2015. godine učestvovala u rijaliti programu „Parovi“. Tu se fizički obračunala sa Macom Diskrecijom i Ružicom Veljović. Izbačena je jer je vređala tragično nastradalu devojčicu.

Nakon toga se povukla iz javnog života, a „Svet“ je objavio da je zaštitu našla u motelu Ere Ojdanića za koga kaže da joj je prijatelj.

Učestvovala je u skandaloznom spotu Đukare i Geracija za pesmu „U kafani“ za koji je angažovana da glumi striptizetu. Snimila je pesmu „Minus faza“, a prateće vokale je pevala Ivana Selakov.

Preko interneta je uputila nepristojnu ponudu fudbaleru Edinu Džeku koji joj se dopada. Ne smeta joj što ima devojku jer, kako kaže, njena deviza je „sve što je zauzeto, može biti oduzeto“. Isto važi i za „Orlića“ Andriju Živkovića koji ju je šmekerski odbio.

U „Parovima“ je izjavila da je dve godine bila u vezi sa pevačem Milanom Topalovićem Topalkom koji tvrdi da mu takve stvari ne mogu uništiti brak. U javnosti se pojavila njena slika sa Branislavom Lečićem koji je negirao da su bili zajedno što je naljutilo Atinu. Priznala je da je bila u vezi sa četiri decenije starijim pevačem Miletom Kitićem.

Na njenoj listi još su se našli pevači Hasan Dudić koji je potvrdio da su bilo zajedno i Bojan Savić koga je optužila da ju je maltretirao i da je izgubila njegovo dete. Bojan je izneo u javnost svoju priču rekavši da ga je noć sa njom skupo koštala.

Pevač Baki B3 je ispričao da ga je oralno zadovoljavala u punom klubu kao deo igre „Istina izazov“, a Atina je dodala da to voli da radi kada ima publiku.

Atina sebe smatra uspešnom mladom ženom i cilj joj je da objavi autobiografiju kada bude imala seks sa 30 pevača. Do sada je, kako je za „Kurir“ izjavila, spavala sa njih 15 među kojima je, pored navedenih, dodala i Sašu Kapora, Slobodana Vasića, Dinču, Nemanju Stevanovića i druge.

Jednom prilikom je izjavila da planira da se, nakon završenih studija, zaposli u struci i da napusti estradu.

Ugradila je silikone u grudi i kaže da sada ima solidnu četvorku. Trpela je jake bolove, ali rezultatima je i više nego zadovoljna. Na društvenim mrežama često objavljuje slike na kojima je obnažena.

Prvo je izjavila da njeni nastupi koštaju 500 evra, da bi za dva sata igranja spustila cenu na 100 evra. Tvrdi da nema sponzora već da joj novac daju roditelji.

Atinin idol i osoba koju poštuje na estradnoj sceni je pevačica Jelena Karleuša.

Susrete i druženja sa poznatim muškarcima opisala je u knjizi „Život i seks Atine Ferari“ koju je objavila 2016. godine. Kritika nije najbolje reagovala na ovu knjigu, s obzirom na to da obiluje vulgarnim i bizarnim situacijama.

Starleta je nakon promocije izjavila da bi volela da se spisak muškaraca sa kojim je imala intimne odnose proširi, pa da objavi knjigu pod naslovom „Trideset estrandnih pevača“.

Sa folk pevačem Esadom Muharemovićem (Esad Plavi) je 2017. godine objavila duet pod nazivom „Tebe želim“. Nakon toga je sa Nebojšom Korneskom, poznatijim kao Nataša Maza snimila pesmu „Loto“ za koju su snimili i spot.

Diskografska kuća „Sezam“ je 2019. godine objavila njenu pesmu „Naivna“, godinu dana kasnije promovisala je singl „Samo seks“.

Tokom 20121. godine privukla je pažnju objavom na društvenim mrežama da je bila sa Markom Miljkovićem, rijaliti takmičarom i suprugom Lune Đogani. Ni Marko, a ni Luna nisu komentarisali njenu objavu.

Atina Ferari (Kristina Marković) na društvenim mrežama

FacebookAtina @ Facebook
InstagramAtina @ Instagram