Ramona Beganović

Kratke informacije

Ime i prezimeRamona Beganović
Datum rođenja1997.
Mesto rođenjaPriboj
DržavaSrbija
PrebivališteBeograd
ZanimanjeManekenka

Biografija

Ramona Beganović je srpska manekenka koja je prepoznatljivost stekla učešćem u drugoj sezoni rijaliti šou programa „Zadruga“. Rođena je 1997. godine u Priboju. Živi i radi na relaciji Beograd – Beč.

Kako bi promovisala to čime se bavi Ramona je u septembru 2018. godine postala učesnica „Zadruge 2“, rijalitija koji emituje Televizija „Pink“. Premda je tokom predstavljanja kazala da je u privatnom životu konfliktna osoba, nije to preterano mnogo pokazivala pred kamerama.

Ušla je u sukob sa Vladimirom Tomovićem, Aleksandrom Subotić i Darijom Stević, ali svađama nije privlačila pažnju gledalaca na sebe. U „Zadruzi“ je ipak stekla obožavaoce, a izbačena je posle vanrednih nominacija nakon 65 dana učešća u rijalitiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Beganovic (@ramona_beganovic) on Sep 16, 2020 at 2:50pm PDT

Biografija

Ramona Breganović je rođena 1997. godine u Priboju, a trenutno živi i radi u Beogradu. Nije poznato koju je školu završila, ali je jednom prilikom otkrila da mnogo vremena provodi u Beču, gde radi kao promoterka.

O mladoj manekenki se nije mnogo znalo pre nego što je postala učesnica „Zadruge“, osim da je u dugogodišnjoj vezi. Ipak, to je nije sprečavalo da otvoreno flertuje sa Davidom Dragojevićem, tadašnjim dečkom Aleksandre Subotić.

Zbog toga je brzo ušla u sukob s Aleksandrom, koja je oštro reagovala na Ramonine provokacije. Tokom jedne svađe Aleksandra je kazala da je Ramona poznata kao „rasturačica brakova“ i fizički je nasrnula na nju, zbog čega joj je oduzet nedeljni honorar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Beganovic (@ramona_beganovic) on Jul 29, 2020 at 3:45am PDT

Takođe je i David jednom prilikom na njene provokacije reagovao veoma burno. Naime, kada je pokušala da ga dodirne on ju odgurnuo i gađao sirom. Ramona je ostala mirna na sve to i nije dozvoljavala da je takve situacije potresu.

Svoje ponašanje prema Davidu je kasnije objasnila činjenicom da joj je dosadno i da to ne radi kako bi zavela Dragojevića, nego kako bi se zabavila. Ipak, nekoliko dana posle Ramona je istakla da ceni Aleksandrinu požrtvovanost kada je ljubav u pitanju, ali da nema  lepo mišljenje o njenom dečku. Naime, mlada manekenka je smatrala da je Dragojević vrlo proračunat i da sve radi s nekim razlogom.

Usledila je svađa sa Bojanom Gaćešom, spasiocem koga je poznavala i pre ulaska u „Zadrugu“. Mnogi su posumnjali da je među njima postojalo nešto više od poznanstva, te da je sve to samo posledica, ali je Ramona tako nešto demantovala i izjavila da je on bivši dečko njene drugarice. Kazala je da je Gaćeša jedna osoba u rijalitiju, a sasvim druga u stvarnom životu.

Beganovićeva je ušla u „okršaj“ i sa Minom Vrbaški i Stević. Darijom Darija joj je kazala da je provocira otkako je ušla u „Zadrugu“, a često joj je i otvoreno pretila.

Početkom oktobra je dobila zadatak da kaže svoje mišljenje o svim zadrugarima. Ramona je tom prilikom kazala da su joj dragi Marko Petrušević Petrući i Aleksa Savić. Za Petrućija je rekla da je vrlo zanimljiv i duhovit, a za Aleksu da je veoma iskren.

Premda nije mnogo komunicirala sa Savom Perovićem, priznala je da ima utisak da želi da ostane u rijalitiju što duže. Za sutkinju Snežanu Ilić Ramona je kazala da je sebična i „namazana“, da poštuje njen autoritet koji ima u spoljnom svetu, ali da nema lepo mišljenje o njoj.

Nije imala lepo mišljenje ni o Damiru Karaosmanoviću (MC Damiro). Naime, istakla je da je vrlo neiskrena i lukava osoba, te dodala da je loš čovek, premda se mnogo trudi da se predstavi dobrim.

Slobodan Batjarević Cobe je na Ramonu ostavio pozitivan utisak, te je kazala da u njemu nema „ništa kvarno“. Ocenila je da pevačica Olja Bajrami mnogo glumi i da ne bira način da u „Zadruzi“ ostane što duže.

Kazala je da Toma Panić kopira Lepog Miću, ali da namerno stvara svađe među ljudima. Jovicu Putnikovića je ocenila kao sebičnu osobu koja napada druge ljude bez razloga, te da namerno glumi žrtvu.

Ramona je otvoreno zamerila blizankama Miljani i Neveni Arsić to što su vrlo naivne, sebične i ne ispunjavaju data obećanja. Kazala je da je Luna Đogani „razmaženo derište“, ali da nije loša osoba. Zamerila joj je to što se stalno „vadi na emocije“ i zbog toga ne mogu da pronađu zajednički jezik.

Sa druge strane, za Luninog rođaka Adama Đoganija je kazala da je vrlo zanimljiva osoba sa dobrim smislom za humor. Prokomentarisala je i to što su drugi govorili da je homoseksualac, te dodala da veruje da je imao mnogo više devojaka od mnogih drugih takmičara u „Zadruzi“.

Zasmetalo joj je to što pevačice Zlata Đurković i Suzana Perović ogovaraju sve iza leđa. Štaviše, nazvala ih je „torokušama“, koje pred kamerama ćute, a u ćošku govore o svima svašta. Ova opaska je izazvala burne reakcije kod Zlate, dok je Suzana ostala suzdržana.

Ramona je kazala da Darija, sa kojom je često bila u konfliktu neko ko „niti smrdi, niti miriše“, ali nije propustila priliku da kaže da nema lepo mišljenje o njoj. Glumici Mariji Jovanović je kazala da ceni njenu dobrotu i iskrenost, te to što ume da čuva tajnu kada joj se neko poveri.

 

View this post on Instagram

 

@natasa_miljkovic

A post shared by Ramona Beganovic (@ramona_beganovic) on Jul 11, 2020 at 2:04am PDT

Pevačici Marijani Zonjić je kazala da se „popravila“, a Radi Vasić da joj smeta to što prodaje hranu u „Zadruzi“. Nije joj se svidelo to „zelenašenje“ i korištenje tuđe nesreće kako bi sama stekla neku korist. Za Radine sinove Miku i Gibu je imala podeljena mišljenja. Dok je za Miku kazala da joj se ne sviđa, Giba joj se svideo jer nije sebičan.

Premda je kazala da nije imala lepo mišljenje o Miroslavu Pržulju (Lepi Mića), shvatila je da se on u rijalitiju ponaša kao otac prema mlađim učesnicima, dok se pevačica Zorica Marković ponaša kao majka prema njima.

Tom prilikom je rekla da je Staniju Dobrojević smatrala umišljenom i vrlo proračunatom osobom, ali da je tokom jednog razgovora promenila mišljenje o njoj. Vladimira Tomovića nije mogla da proceni da li je zaista toliko dobar ili se samo dobro pretvara. Za Mariju i Miljanu Kulić je rekla da često menjaju mišljenje o ljudima, te da joj se ne dopada to što ne biraju sredstva kada nekog napadaju.

Istakla je da ima korektan odnos sa Borom Marinkovićem (Bora Santana), ali da ume prema ljudima da bude vrlo bezobrazan. S obzirom na to da su se znali od ranije, Ramona je kazala da joj se sviđa to što je zanimljiv i što ume da se šali.

U svom izlaganju je Brendona (Branislav Radonjić) okarakterisala kao vrlo pozitivnu osobu sa kojom je „kliknula na prvu“. Brendon je takođe za Ramonu imao samo reči hvale. Kazala je da je Nikola Bokun vrlo iskren prema ljudima koje smatra prijateljima i da tu osobinu i sama ceni.

Kod pevačice Maje Marinković mlada manekenka poštuje to što nema problem da ljudima kaže šta misli direktno, ali da joj smeta što glumi devojku koju niko ne može da osvoji, a svi znaju da nije takva. Ramona je za Natašu Ivkošić (Nataša Moskva) kazala da je vrlo iskrena i neiskvarena osoba.

Lazara Jeremića je opisala kao čoveka s „najboljom dušom u rijalitiju“, dok je za Baneta Čolaka kazala da je stekla utisak da ne sme ništa da „pisne“ od svoje devojke Zerine Hećo. Upravo joj se kod Zerine svidelo to što je „drčna“ i što ne dozvoljava ljudima da loše govore o njoj.

S obzirom na to da je u tom momentu neke ljude poznavala tek mesec dana, za Rebeku Popović nije mogla da formira svoje mišljenje, dok je Nadeždi Biljić rekla da „ima problem u glavi“. Smetalo joj je to što Biljićeva stalno priča kako želi da izađe iz „Zadruge“, a nema hrabrost da to stvarno i učini.

Za Doroteu Jovanović je kazala da joj je na početku smetao njen piskav glas, ali da se navikla na to. Priznala je da joj odgovara to što je iskrena i što ima više muške nego ženske energije.

Posle dva meseca učešća u „Zadruzi“ Ramona je 9. novembra 2019. godine odlukom glasova publike napustila rijaliti. U Beloj kući je provela 66 dana, a koliko joj je učešće u rijalitiju pomoglo u karijeri pokazaće vreme.

Krajem jula 2020. godine Ramona se pojavila se u spotu za pesmu „Dobar plan“ beogradskog repera Nenada Aleksića, poznatijeg kao Ša (Sha). Spot je za tri nedelje sakupio preko milion pregleda na „Ju Tjubu“ („YouTube“).

Ramona Beganović na društvenim mrežama

FacebookRamona @ Facebook
InstagramRamona @ Instagram